Nieuws Algemeen

Seizoenkaartmeter (afl. 2): Viering in (retro)stijl

‘Alle 100 jaar Vetkampstraat Wedstrijdpakketten zijn vergeven, nog voordat het actieweekend is begonnen.’ Dat was vorige week vrijdag om klokslag 9:45 uur de boodschap toen er binnen een week maar liefst 4.057 seizoenkaarten waren verlengd of besteld.

Een dag later gingen in totaal 160 Eagles-ambassadeurs met 4.000 wedstrijdpakketten op pad om in 163 steden en dorpen in álle twaalf provincies seizoenkaarthouders te bezoeken. Inmiddels zijn we bijna een week verder en tikt de seizoenkaartmeter nog altijd onverminderd door. Daarover verderop in dit bericht meer…

Tekst gaat verder onder Twitter-bericht.

Heb jij je seizoenkaart verlengd/besteld tussen vrijdag 30 april (9:45 uur) en zaterdag 1 mei (23:59 uur) en ben je afgelopen weekend níét bezocht door een Eagles-ambassadeur? Dan houd je uiteraard nog een 100 jaar Vetkampstraat Wedstrijdpakket tegoed van Go Ahead Eagles. Nadere informatie hierover volgt nog op een later moment op onze clubkanalen.

Veiling Match Worn Jubileumshirts

Een zeer geslaagde ‘zaterdag bezorgdag’ werd gevolgd door een uiterst plezierige ‘zondag jubileumdag’ De spelers van Go Ahead Eagles zetten – gehuld in prachtige retroshirts – de viering van 100 jaar Vetkampstraat extra luister bij met een klinkende 5-1 zege op Helmond Sport.

Wil jij graag in het bezit komen van het Match Worn Jubileumshirt van Bradly, Boyd, Jay, Sam of een van hun teamgenoten? Gisteravond is op de website van MatchWornShirt de veiling gestart van de 100 jaar Vetkampstraat-shirts die de spelers van Go Ahead Eagles op 2 mei droegen. De opbrengst van de geveilde Match Worn Jubileumshirts gaat naar Go Ahead Eagles Meer dan Voetbal. Je kunt tot en met woensdag 12 mei (19:30 uur) een bod uitbrengen via deze link.

Tekst gaat verder onder visual.

De stand!

Wat zijn we toch een fantastische club met fantastische supporters! Want wie had kunnen bedenken dat we nog een geen twee weken na de start van de seizoenkaartverkoop voor voetbaljaargang 2021/2022 op een totaalaantal van… 5.024 seizoenkaarthouders zouden staan!? Stuk voor stuk supporters die niet kunnen wachten om eindelijk weer Home Again te zijn in het mooiste stadion van Nederland: ons aller Home of Football.

Tekst gaat verder onder visual.

 
Heb je je seizoenkaart nog niet verlengd? Tot en met 31 mei heb je de mogelijkheid om je huidige plaats in De Adelaarshorst te behouden. Van 1 tot en met 7 juni wordt de seizoenkaartverkoop tijdelijk stilgelegd om alle verplaatsingsverzoeken in behandeling te nemen. Vanaf 8 juni komen vervolgens alle overgebleven plaatsen (dus ook de plaatsen die niet verlengd zijn) beschikbaar voor iedereen die een seizoenkaart wil kopen.

Heb je op dit moment nog geen seizoenkaart van Go Ahead Eagles, maar wil je er in het seizoen 2021/2022 graag bij zijn? Uiteraard is het ook nu al mogelijk om een seizoenkaart te bestellen voor een plaats in De Adelaarshorst die momenteel nog níét door een seizoenkaarthouder wordt bezet.

Het verlengen/bestellen van je seizoenkaart kan via deze link.

(Foto: Erik Pasman)

Terug naar overzicht