Eerste Selectie

FC Utrecht-uit: samen voor een sfeervol uitvak in De Galgenwaard!

Infographic Kaartverkoop Fc Utrecht Go Ahead Eagles

Tussenstand kaartverkoop: 1095 verkocht

Een awayday als ultieme wedstrijdbeleving. De Eagles-supporters die eerder dit jaar in een goed gevuld en sfeervol uitvak plaatsnamen tijdens de uitwedstrijden tegen Vitesse en sc Heerenveen, kunnen er over meepraten. De zeges die Go Ahead Eagles in beide wedstrijden boekte, leidden na afloop tot een feest met spelers, staf en supporters.

Om iedereen in de gelegenheid te stellen om de optimale sfeer van een awayday mee te kunnen maken, is het vanaf morgen (maandag 25 maart, 15:00 uur) voor alle Eagles-supporters mogelijk om – ongeacht of je wel of geen loyaliteitspunten hebt – een kaart aan te schaffen voor FC Utrecht – Go Ahead Eagles. Voor dit duel – dat op zondag 14 april om 14:30 uur op het programma staat – kan gekozen worden om met de auto of met de bus naar stadion Galgenwaard af te reizen.

Voor FC Utrecht – Go Ahead Eagles zijn er in totaal 1.200 kaarten beschikbaar voor onze supporters, waarbij een maximum geldt van 100 auto’s en 16 bussen. Het is niet toegestaan om met het openbaar vervoer af te reizen of voorafgaand aan de wedstrijd een bezoek aan de binnenstad van Utrecht te brengen.

Verkoopperiode

De verkoop start op maandag 25 maart om 15:00 uur en eindigt op woensdag 10 april (23:59 uur). Er zijn geen loyaliteitspunten nodig om een kaart voor FC Utrecht – Go Ahead Eagles aan te schaffen.

Via deze link kun je een toegangskaart kopen. Voor de aanschaf van een toegangskaart is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige clubcard met uitkaartregistratie óf een geldige seizoenkaart. Zonder een seizoenkaart of uitkaartregistratie is het niet mogelijk om een ticket voor een uitwedstrijd aan te schaffen.

Autoregeling

Indien je met de auto naar FC Utrecht – Go Ahead Eagles wil reizen, dan dienen er minimaal drie personen in de auto te zitten.Wanneer dit bij het sluiten van de verkoopperiode niet het geval is, dan zal de auto niet richting Utrecht af kunnen reizen en zullen de tickets teruggeboekt worden. Je autokaart geldt ook als je omwisselbiljet. De omwissellocatie is op de carpoolplaats van McDonald’s Barneveld.

Rijd je met iemand mee? Koop dan een omwisselbiljet voor het vak ‘auto’. Ben je de chauffeur tijdens de uitwedstrijd die jullie bezoeken? Koop in dat geval een omwisselbiljet in het vak ‘parkeerkaart uitwedstrijd’. Dit omwisselbiljet geeft recht op een parkeerplaats en een wedstrijdticket. Uitgebreide informatie over de kaartverkoop voor chauffeurs en inzittenden lees je via deze link.

Kosten

 • Ticketprijs: € 9,-
 • Begeleidingskosten: € 3,-
 • Totaalprijs: € 12,-

Minibusjes / 9-persoonsbusjes
Voor vragen omtrent het vervoer en het gebruik van 9-persoonsbusjes/minibusjes kun je contact opnemen met de supporterscoördinatoren (SLO’s) Jan-Willem Klink of Ties Oplaat via supporterszaken@ga-eagles.nl.

Busregeling

Indien je naar FC Utrecht – Go Ahead Eagles wil afreizen met een bus, dan dien je deel te nemen aan de busregeling. Onderstaand vind je de belangrijkste informatie over het afreizen middels de busregeling. Na het sluiten van de verkoopperiode ontvang je uiterlijk vrijdag 12 april een e-mail met alle exacte informatie.

Vertreklocatie
De bussen zullen vertrekken vanaf het bussenvak naast De Adelaarshorst (met uitzondering van Bus 10, die Apeldoorn als opstapplek heeft). Onderweg wordt er geen rookpauze / sanitaire stop georganiseerd.

Vertrektijd
De vertrektijd is tussen 12:00 en 12:30 uur. Let op: dit is slechts een indicatie. De daadwerkelijke vertrektijd kan nog wijzigen.

Kosten
De prijsopbouw van de door Go Ahead Eagles geregelde bus(sen) is als volgt:

 • Ticketprijs: € 9,-
 • Busvervoer: € 13,-
 • Begeleidingskosten: € 3,-
 • Calamiteitenfonds: € 3,-
 • Totaalprijs: € 28,-

Na aankoop van je kaart kan er niet meer gewisseld worden van bus.

Eigen supportersbussen

 • Bus Supportersvereniging
 • Bus RDA (Raalte-Deventer-Apeldoorn)
 • Bus Holten
 • Bus 8 (supporters Vak 17)
 • Bus 9 (supporters Vak 19)
 • Bus 10 (opstapplek in Apeldoorn)

Supporters die in deze bussen plaatsnemen, beschikken over een eigen supporterskenmerk. Zonder dit kenmerk is het niet mogelijk om je voor deze bussen aan te melden en zul je worden verwezen naar een andere (door Go Ahead Eagles geregelde) bus.

Vragen, ideeën en/of suggesties?
Voor vragen omtrent het vervoer naar uitwedstrijden, de auto-/busregeling en/of ideeën kun je contact opnemen met de supporterscoördinatoren (SLO’s) Jan-Willem Klink of Ties Oplaat via supporterszaken@ga-eagles.nl.

Aanvragen clubcard met uitkaartregistratie

Aanvragen voor een clubcard met uitkaartregistratie worden in behandeling genomen, maar geven niet de zekerheid dat deze op tijd voor FC Utrecht – Go Ahead Eagles zijn afgehandeld. Kaarten voor uitwedstrijden zijn persoonsgebonden en dienen op naam te staan van degene die meegaat. Bij de instapprocedure wordt hier aan de hand van het ticket en de ID-kaart op gecontroleerd. Informatie over de uitkaartregistratie en hoe je een uitkaart kunt aanvragen, vind je via deze link. Voor meer informatie over uitwedstrijden, de kaartverkoop en overige afspraken kan je het geldende uitreisreglement raadplegen.

Loyaliteitspunten

Voor de kaartverkoop van uitwedstrijden werkt Go Ahead Eagles bij veel duels met een loyaliteitspuntensysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat supporters die vaak mee zijn geweest naar uitwedstrijden als eersten de mogelijkheid krijgen om een toegangskaart aan te schaffen. De verkoopperiode voor uitwedstrijden is gefaseerd. Bij elke verkoopfase wordt het minimale aantal loyaliteitspunten vermeld dat je nodig hebt om een kaart aan te schaffen. Voor de aanwezigheid bij een uitwedstrijd ontvang je 1 loyaliteitspunt. In je persoonlijke account van Go Ahead Eagles kun je zien hoeveel loyaliteitspunten je hebt verzameld.

Terug naar overzicht