De komende twee wedstrijden van Go Ahead Eagles betreffen uitduels. Komende zondag (19 januari 14:30 uur) speelt Go Ahead Eagles in de competitie tegen FC Den Bosch. Donderdag 23 januari (18:30 uur) gaat Go Ahead Eagles in de TOTO KNVB Beker op bezoek bij IJsselmeervogels. 

Informatie uitduel FC Den Bosch (competitie)

• De kaartverkoop voor het uitduel met FC Den Bosch sluit op woensdag 15 januari om 12:00 uur.
• De bussen vertrekken zondagmiddag om 12:30 uur. Meer informatie hierover volgt.
• Go Ahead Eagles wordt zondag tot nu toe gesteund door 71 supporters. Wil jij tickets kopen voor dit duel? Klik dan hier om naar de kaartverkoop van deze wedstrijd te gaan.

Informatie uitduel IJsselmeervogels (TOTO KNVB Beker)

• De losse verkoop voor de wedstrijd tegen IJsselmeervogels begint vandaag (dinsdag 14 januari) om 13:00 uur. Meer informatie is hier te vinden.
• Er kunnen nog 38 auto’s afreizen naar de wedstrijd in Spakenburg. Er geldt sinds kort een nieuwe regeling voor het kopen van autokaarten! Degene die de auto bestuurt, koopt een kaart voor het vak ‘parkeren uitwedstrijd’. Reis je mee, koop dan alleen een kaart voor het vak ‘auto’. In beide gevallen dient het kenteken van de auto waarmee je reist te worden vermeld. Klik hier voor meer informatie.

Let op! Als niemand in de auto een parkeerkaart heeft gekocht, dan telt deze auto niet mee en hebben de inzittenden geen toegang tot de wedstrijd. Iedere bestuurder moet dus de beschikking hebben over een ‘parkeerkaart uitwedstrijd’. Dit omwisselbiljet geeft recht op een parkeerplaats en een ticket voor desbetreffende uitwedstrijd.