Bent u op zoek naar een actief zakelijk netwerk in de regio?

De Business Club van Go Ahead Eagles is het grootste zakelijke platform van de regio’s Deventer, Apeldoorn, Salland en Zutphen. Net als Go Ahead Eagles zelf, groeit ook de Business Club. De partners van de club lopen uiteen van grote bedrijven en MKB’ers tot ZZP’ers en kleine zelfstandigen. Het ons-kent-ons-karakter helpt de partners van de club om hun netwerk te vergroten. De Business Club van Go Ahead Eagles staat bekend om de grote onderlinge gunfactor tussen de Business Partners, die elkaar bij tal van thuiswedstrijden en evenementen ontmoeten. Hierdoor raken zij in een informele setting in gesprek met prospects en breiden zij hun zakelijke netwerk in rap tempo uit.


De Studio Coldec Lounge (Foto: Ton Otten)

Buiten de wedstrijddagen om is de Go Ahead Eagles Business Club dé ontmoetingsplek voor de bedrijven in de regio. Het jaarprogramma kent een gevarieerd aanbod aan evenementen zoals een business lunch, buitenlandse reis, zakenbeurs, golfdag, stadstour, gala en ladies night. Hierbij komen de leden van de Business Club in een informele sfeer samen om op een laagdrempelige manier contact te leggen en zaken te doen.


De Rabo Lounge (Foto: Ton Otten)

Go Ahead Eagles is meer dan een zakelijk platform. De club heeft een landelijke uitstraling en faciliteert en ondersteunt u daarmee zoveel mogelijk bij het netwerken. Zo heeft u als lid van de Business Club exclusief recht om met (zaken)partners te lunchen of dineren voorafgaand aan thuisduels van Go Ahead Eagles. U kunt hiermee bijvoorbeeld zakenpartners uitnodigen voor een compleet avondje uit. Dit kunnen zakenpartners zijn uit uw eigen regio, maar ook uit de regio van de tegenstander. Voor nog meer landelijke exposure kunt u als lid van de Business Club van Go Ahead Eagles bovendien eenvoudig LED-boarding inkopen.


De Van Wijnen Lounge (Foto: Ton Otten)

Heeft u interesse om Business Partner van Go Ahead Eagles te worden en om uw organisatie via onze club te profileren? Neem dan via 0570-621357 telefonisch contact op met de commerciële afdeling van Go Ahead Eagles om de mogelijkheden te bespreken of stuur een e-mail naar commercie@ga-eagles.nl.

Activiteitenkalender 2018/2019*:

Vrijdag 13 juli 2018
Ontbijtsessie

Vrijdag 31 augustus 2018
Bezoek uitwedstrijd MVV Maastricht – Go Ahead Eagles (exclusief voor Rabo Partners)

Donderdag 27 september 2018
Businessclub on tour

Vrijdag 5 oktober 2018
Oktoberfest

Woensdag 28 november 2018
Ladies Night

Woensdag 19 december 2018
Sprekersavond in Van Wijnen Lounge

Vrijdag 4 januari t/m maandag 7 januari 2019
Bezoek trainingskamp eerste selectie in Turkije

Dinsdag 8 januari 2019
Nieuwjaarsborrel

Vrijdag 8 februari t/m zondag 10 februari 2019
Travel Seat Trip Swansea + bezoek Swansea City – Millwall

Dinsdag 12 maart 2019
Wisseldiner

Vrijdag 5 april 2019
80’s Party in Van Wijnen Lounge (na afloop van Go Ahead Eagles – Jong AZ)

Dinsdag 9 april 2019
‘Happen en stappen’-avond

Dinsdag 4 juni 2019 (19:30 – 22:00 uur)
Sprekersavond in Van Wijnen Lounge
(met bijdragen van: Foppe de Haan, KroeseWevers, Paul Bosvelt en enkele Go Ahead Eagles Legends)

Dinsdag 11 juni 2019
Golfdag

*Aanvullingen en wijzigingen voorbehouden

Klik hier om met ons te connecten op LinkedIn.


The Vreedeveld Isolatie Pub (Foto: Ton Otten)