Bent u op zoek naar een actief zakelijk netwerk in de regio?

De Business Club van Go Ahead Eagles is het grootste zakelijke platform van de regio’s Deventer, Apeldoorn, Salland en Zutphen. Net als Go Ahead Eagles zelf, groeit ook de Business Club. De partners van de club lopen uiteen van grote bedrijven en MKB’ers tot ZZP’ers en kleine zelfstandigen. Het ons-kent-ons-karakter helpt de partners van de club om hun netwerk te vergroten. De Business Club van Go Ahead Eagles staat bekend om de grote onderlinge gunfactor tussen de Business Partners, die elkaar bij tal van thuiswedstrijden* en evenementen ontmoeten. Hierdoor raken zij in een informele setting in gesprek met prospects en breiden zij hun zakelijke netwerk in rap tempo uit.


De Studio Coldec Lounge (Foto: Ton Otten)

Ook buiten de wedstrijddagen om is de Go Ahead Eagles Business Club dé ontmoetingsplek voor de bedrijven in de regio. De afgelopen seizoenen kende het jaarprogramma een gevarieerd aanbod aan Business Events, zoals een business lunch, buitenlandse reis, zakenbeurs, golfdag, stadstour, gala en ladies night. Evenementen waarbij de leden van de Business Club in een informele sfeer samenkomen om op een laagdrempelige manier contact te leggen en zaken te doen.


De Grolsch Lounge (Foto: Ton Otten)

Go Ahead Eagles is meer dan een zakelijk platform. De club heeft een landelijke uitstraling en faciliteert en ondersteunt u daarmee zoveel mogelijk bij het netwerken. Zo heeft u als lid van de Business Club exclusief recht om met (zaken)partners te lunchen of dineren voorafgaand aan thuisduels* van Go Ahead Eagles. U kunt hiermee bijvoorbeeld zakenpartners uitnodigen voor een compleet avondje uit. Dit kunnen zakenpartners zijn uit uw eigen regio, maar ook uit de regio van de tegenstander. Voor nog meer landelijke exposure kunt u als lid van de Business Club van Go Ahead Eagles bovendien eenvoudig LED-boarding inkopen.


De Van Wijnen Lounge (Foto: Ton Otten)

Heeft u interesse om Business Partner van Go Ahead Eagles te worden en om uw organisatie via onze club te profileren? Neem dan via 0570-621357 telefonisch contact op met de commerciële afdeling van Go Ahead Eagles om de mogelijkheden te bespreken of stuur een e-mail naar commercie@ga-eagles.nl.

* Het bezoeken van thuiswedstrijden is onder voorbehoud van de geldende coronaregels

Klik hier om met ons te connecten op LinkedIn.


The Vreedeveld Isolatie Pub (Foto: Ton Otten)